Vil du prøve deg som korsanger i ENEVJA?

Er du mellom 14 og 100 år og liker å synge, så er du den vi søker etter. Vi er et lite kor og har plass til mange flere som vi kan dele vår sangglede med.  Har du vært med før, så vil du oppleve at koret har utviklet seg fra den spede begynnelse i 2010.

Prøv gjerne noen øvinger og se om du trives.

Vi er en sprudlende gjeng, inkluderende og humoristiske. Vi planlegger kortur til utlandet våren 2016, så nå er en fin tid å starte i ENEVJA hvis du ønsker å være med på noe slikt. I fjor var vi på en flott tur i Rotterdam. som vi kan dele vår sangglede med.  Har du vært med før, så vil du oppleve at koret har utviklet seg fra den spede begynnelse i 2010.

VELKOMMEN TIL OSS!

Vi øver hver tirsdag i Astafjord kirke fra kl. 19.45 – 21.30

For mer informasjon kan du kontakte: Lisa M. Gerhardsen på mob. 90774011

Det er stengt for kommentarer.