Velkommen til Markedsdag!

Velkommen til markedsdag søndag 23.februar 2014 på Grov Skole.
Vi gjentar fjorårets happening. :)

Her kan de som ønsker å selge noe kjøpe seg bordplass for kr. 100,- pr. bord. Brukte ting, nye ting, ting du lager selv, antikke ting osv. Kanskje du har skøyter eller skiutstyr som er for smått? Kanskje du vil selge noe god bakst, eller dine gamle gardiner? Kanskje du lager noe fint som du kan tilby andre å kjøpe? Kanskje det er leker som vil finne seg nye hjem?
Du bestemmer innholdet.

Ta kontakt med Lisa Gerhardsen på mail lisagerhardsen@yahoo.no eller på mob. 90 77 40 11.
Markedsdagen er åpen for publikum fra kl. 13.00 til 17.00.
Kafé og loddsalg med fantastiske premier!

Litt av premiene vi kan lokke med er blant annet:
Harstadpakken for 2 stk (kulturhusbilletter, middag og hotellovernatting verdi 2500,-), bærbar pc (verdi kr. 3000,-) sponset av Hålogaland IKT og Niingen kraftlag, gavekort på Stræte Kro, gavekort på Presangen, fruktkurver fra Grovfjord Handel og Rema 1000 Evenskjer, gavekort fra Fisketorget, endel klær fra Albert E. Olsen, samt mye mer!

Korets medlemmer og dirigent selger lodd i forkant av markedsdagen og det vil bli solgt lodd helt frem til trekking på selve dagen også.

Blandakoret ENEVJA ønsker alle hjertelig velkommen!

Det er stengt for kommentarer.