Velkommen til nytt korår!

Sangkoret ENEVJA starter opp med igjen med øvinger tirsdag 3. september kl. 18.45 i kirka.
I høst skal vi være med på juleprosjektet “I denne søte juletid” med Arne Dagsvik, Maria-Daniela Raasch, de andre korene i kommunen, samt landsdelsmusikere og profesjonelle solister. Følg med på kalenderen her inne, så blir du oppdatert på hvor og når det øves. Vi har også en egen aktivitetsplan og jobber med å få til en kortur til Nederland siste helgen i mai 2014, der skal vi bl.a. ha konsert i sjømannskirka i Rotterdam.
Vi har plass og hjerterom for flere, så alle som har lyst til å være med, prøve om dette er noe for deg eller om du bare er litt nysgjerrig, så kom gjerne innom eller ring Lisa for en prat. 90774011. Vi øver hver tirsdag.

Velkommen til nytt korår!

Det er stengt for kommentarer.