to øvinger igjen til pubkvelden…

noen som stusser? Jo, onsdag 28.3. må øvingen utgår. Jeg er på årsmøte til MFO (fagforbundet mitt) i Tromsø. Men vi er jo klar med dette repertoiret :-)

På øvelsen den 14.3. repeterer vi litt det kjente stoffet og vi begynner med side 2 til “Laudate” av Nystedt. Ved siste øvelse ble jeg veldig(!) positiv overrasket. Helt utrolig hvor bra det gikk med det nye stykket!

Øving onsdag 23.11.

Ved neste øving har herrene det privilegium å kunne øve lenger en damene. Vi skal øve “O helga natt”. Kl. 2110 til 2130.

Ellers vær spesiell forberedt på “Det hev ei rose sprunge” og “Machet die Tore weit”. Kan vi lære oss “Nå tennes tusen julelys” utenat? 2.-4. vers.

Gleder meg til øvelsen!

Maria-Daniela Raasch

Vår dirigent, Maria-Daniela RaaschVår dirigent, Maria-Daniela Raasch, har mange jern i ilden. Hver onsdag kl. 19:00 løfter hun oss til nye høyder, og bidrar sterkt til en positiv og energifylt øving hver gang!

I “Dirigentens hjørne” vil Maria legge inn informasjon til både medlemmer og ikke-medlemmer. Det som legges inn her vil ikke være direkte synlig på forsida – så følg med på denne sida for å holde deg oppdatert!